Generation Games R’dam

  • Klant:
    Proforma visual identity
  • Project URL:
  • Vaardigheden:
    logo ontwerp, DTP, illustreren

Zaterdag 23 juni 2012 werd op het Schouwburgplein in Rotterdam de aftrap gegeven van de eerste Generation Games door wethouder Laan van sport en recreatie, kunst en cultuur. Het concept werd ontwikkeld door Robbert Nesselaar.

De Generation Games
De Generation Games is een sportief evenement voor en door generaties. Een sportieve samenwerking tussen verschillende leeftijden staat centraal. Teams bestaande uit opa’s, oma’s, kleinkinderen, vaders, moeders, broers en zussen neven en nichtjes, nemen deel aan sporten zoals judo, voetbal, hockey, tennis, roeien, basket- en korfbal, rollerskaten, schaken en meer. De interactie tussen generaties is van grote waarde: jongeren kunnen ouderen inspireren en andersom. Het evenement past goed in ‘Europees Jaar van actief ouder worden en solidariteit tussen de generaties 2012′. Bovendien is 23 ste de dag waarop internationaal de start van de moderne Olympische Spelen, 23 juni 1894, wordt gevierd.

Ik heb, in dienst van Proforma, voor de Generation Games het logo ontworpen en de huisstijl opgezet. Voor het evenement zelf heb ik vlaggen, citymap, medaille, keycord en t-shirts ontworpen. Foto’s van dit evenement zijn te vinden op de Facebook-pagina.

Related Entries
© Copyright - bartontwerpt -